logo

str. OTOVASCA, 25

Chisinau

Luni - Vineri

9:00 - 18:00

HIDROIZOLATII PISCINE

Natura recreativă a piscinelor face ca orice problemă structurală care dă naștere unor scurgeri să fie extrem de incomodă de aceea odată cu începerea construcției uneia putem sa le oferim clienților noștri soluții pentru hidroizolații de ultima generație. In afara de asta, atunci când vine vorba despre hidroizolația unei piscine soluțiile propuse devin о necesitate întrucât se creează un contact permanent cu apa.

Materialele pentru hidroizolații pe care le folosim la protejarea unei piscine sunt rezistente razele ultraviolete, la agenții de curățare si la apa, întrucât in timp pot sa se creeze fisuri care pot afecta întregul aspect estetic al acesteia. Mai mult de atât, umiditatea mare poate duce la formarea unor bacterii si ciuperci periculoase pentru sănătate așadar hidroizolația este optima soluție pentru protecție.

O alta caracteristica esențiala a materialelor utilizate este aceea ca in momentul in care se realizează dezinfectări regulate a piscinelor se utilizează multe substanțe chimice iar pentru acest lucru este necesar ca hidroizolațiile piscinelor sa se impună.

Hidroizolația garantată a acestora și finisajul excelent fac din membranele hidroizolate si cele poliuretanice soluții de cea mai bună calitate pentru toate tipurile de piscine.